Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Her Yağmurda Çökecek Mi?

Her Yağmurda Çökecek Mi?
Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul Yolu üzerinde alt yapı çalışması yapmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yağan yağmurdan sonra çöken İstanbul Yolu yine çöktü.

Pazar akşamı gerçekleşen sağanak yağış sonrası çöken İstanbul Yolu’nda bu kez trafik aksamadı. Geçtiğimiz haftalarda yağan sağanak yağış sonrası İstanbul Yolu çökmüş trafik farklı güzergahtan sağlanmıştı. Şimdi ise yolun belli bir bölümü çökerken trafik normal akışında devam etti. Her sağanak yağış sonrası çöken İstanbul Yolu’yla ilgili tepkilerini dile getiren sürücüler “Her sağanak yağış sonrası bu yol çökecek mi” ifadelerini kullandı. 

15 GÜN ARAYLA YİNE ÇÖKTÜ 

15 Eylül tarihinde yağan sağanak yağış sonrası İstanbul Yolu çökmüştü. Trafik akışının yoğun olduğu İstanbul Yolu’nda yolun çökmesi sonrası trafik farklı güzergahtan sağlanmıştı. 15 gün sonra yine sağanak yağış sonrası yolun çökmesi tepkilere neden oldu. Gazetemize konuşan sürücüler, “15 gün önce yağan sağanak yağış sonrası yol çökmüştü, şimdi yine çöktü, 15 gün arayla yol 2 kere çökmüş oldu. Her sağanak yağış sonrası bu yol çökecek mi?” ifadelerini kullandı. 

TESKİ’NİN ALT YAPI ÇALIŞMALARINI BİRAN ÖNCE TAMAMLAMASI BEKLENİYOR 

Önerler Mahallesi’nden başlayarak Zafer Mahallesi’ne kadar devam eden yağmur suyu ve alt yapı çalışmaları bir türlü bitmeyince yolda çöküntüler meydana geliyor. Önerler Mahallesi’nde toplanan yağmur sularının Zafer Mahallesinden dereye deşarj edilmesi planlanırken projenin bir türlü bitmemesi nedeniyle büyük sorunlar yaşanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü kendi sorumluluğunda olan İstanbul Yolu’ndaki yağmur suyu hattı çalışmasını geçtiğimiz ay tamamlamıştı. Yağmur Suyu hattının tamamının yapılmaması nedeniyle yağmur sularının yer altına gitmesi nedeniyle yolda çöküntüler meydana geliyor. Sürücüler Teski’nin biran önce çalışmaları bitirmesini bekliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!