Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İmesta Food, Gulfood Manufacturing Dubai’de Büyük İlgi Gördü!”


İmesta Food, Gulfood Manufacturing Dubai’de Büyük İlgi Gördü!”


Dubai, gıda endüstrisinin kalbinin attığı önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gulfood Manufacturing Dubai, 7-9 Kasım 2023 tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’de düzenlendi. Bu küresel ticaret etkinliği, gıda üretimi, işletme, paketleme ve tedarik sektöründeki lider firmaları bir araya getirerek Orta Doğu ve Afrika pazarlarına ışık tuttu.

Türkiye, fuara 60’a yakın firma ile katılarak büyük bir çıkış yaptı. İmesta Food adını duyuran firma, kendi markası olan “imesta coffee” ile katılımcıların ve davetlilerin dikkatini çekti. Türkiye’nin özünden ilham alan firma, kakao çekirdeklerinden ürettikleri ürünlerle ve yeni bir marka altında sundukları çeşitli kahve lezzetleriyle 35 farklı ülkeye ihracat yapıyor. Gulfood Manufacturing Dubai’deki başarılı sunumlarıyla uluslararası alanda adından söz ettiren firma, müşterilere hızlı ve güvenilir bir şekilde ürünlerini ulaştırmayı hedefliyor.

Bu yılki fuar, sektördeki en son teknolojileri ve yenilikleri keşfetme, işbirlikleri geliştirme ve güncel konuları tartışma fırsatı sunarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Gulfood Manufacturing Dubai, gıda endüstrisi alanında geleceğin şekillendirildiği bir platform olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!