Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İstanbul Yolu 4 Metre Derinliğinde Kazıldı

İstanbul Yolu 4 Metre Derinliğinde Kazıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Önerler Mahallesi’nde başlatılan yağmur suyu hattı çalışmalarında hat İstanbul Yolu’nun altından geçecek. Karayolları Genel Müdürlüğü yağmur suyu hattı çalışması için İstanbul Yolu’ndaki trafiği farklı güzergahlara yönlendirdi. İstanbul Yolu’nun altını kazan Karayolları Genel Müdürlüğü hattı İstanbul Yolu üzerinden geçirdikten sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilecek. İstanbul Yolu’ndaki yağmur suyu hattı çalışmalarının yaklaşık 10 gün daha sürmesi bekleniyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul Yolu’ndaki çalışmalar için kazı çalışmalarını sürdürüyor. Yolun kazılması çalışmalarının ardından yağmur suyu hattı karşıya geçirilecek. Çalışmaların yaklaşık 10 gün daha sürmesi bekleniyor. İstanbul Yolu’na tabela ve uyarı sinyalizasyon ışıkları ve dubalar konuldu. Geçtiğimiz günlerde trafik farklı güzergahlara yönlendirilerek çalışmalar başladı. Yağmur Suyu hattı için İstanbul Yolu’nun altı kazılarak kanallar döşenecek. Ardından Karayollarının çalışması tamamlanarak yol trafiğe açılacak.

İstanbul Yolu’nda başlayan çalışmalar kapsamında trafik farklı güzergahlara yönlendirilmişti. İstanbul yönündeki trafik AFAD Eğitim Merkezi önünden Midilli 3. Sokağa verildi ardından Türkgücü Yolu’ndan sürücüler tekrar İstanbul Yolu’na bağlanıyor. Çorlu istikametine gelen sürücüler ise Oto Center kavşağından yukarı çıkarak tekrar İstanbul Yolu’na bağlanıyor. İstanbul Yolu’nu kullanan sürücüler farklı güzergahlara yönlendiğinde trafik yoğunluğu oluşturuyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!