Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İstanbul'da TMF Şampiyonlar Ödül Töreni'nde Türkiye'nin Motor Sporları Şampiyonları Ödüllerini Aldı

İstanbul'da TMF Şampiyonlar Ödül Töreni'nde Türkiye'nin Motor Sporları Şampiyonları Ödüllerini Aldı
Çorlu'dan  2023 Türkiye Pist Şampiyonası'nda 1000A klasmanında ikinci olan Altuğ İnan ödül kazanarak başarıya imza attı.

İstanbul'da düzenlenen Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Şampiyonlar Ödül Töreni'nde, motor sporlarında başarı elde eden sporcular kupalarına kavuştular. Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törende, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ülkemizi başarıyla temsil eden 229 sporcu bir araya geldi. Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, "Onur duyduğumuz, haklı bir gururu yaşadığımız bir akşam oldu. Federasyon olarak 20. yılımızı kutluyoruz. Ülkemizde motosikleti bir noktaya getirme hedefinde olduk. Çok genç bir federasyonuz ama 64 tane amatör spor federasyonu içinde uluslararası başarıda ilk üçteyiz. Medya görünürlüğünde ilk 5 içindeyiz. Bu başarıları hep birlikte camiamızla kenetlenerek elde ettik," şeklinde konuştu.

Federasyon Başkanı Uçar, "Sporcularımız madalya rekoru kırdı"

Türkiye'yi dünya genelinde temsil etme hedeflerine vurgu yapan Uçar, "Motor sporları alanında geride bıraktığımız yıl sporcularımız ülkemize kazandırdıkları 140 madalya ile rekor kırdılar. Her sene yükselen bir madalya sayımız var. Alt yapıdan yüzlerce çocuk geliyor. İlk önce çocuklarımızın anne ve babalarına sonra da hocalarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah 20. yılımızda da ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dünyanın her yerinde taşımaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödül töreninde 9 branşta 72 sınıfta dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Çorlu'dan  2023 Türkiye Pist Şampiyonası'nda 1000A klasmanında ikinci olan Altuğ İnan ödül kazanarak başarıya imza attı. Ronaff Pırlanta ve TMS Motor ve Çorlu Belediyesi Altuğ İnan'ın başarısına sponsorluklarıyla  destek verdi.

Ödül töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Türkiye'nin motor sporlarındaki başarılı isimleri, bir kez daha başarılarını taçlandırmış oldular.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!