Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kamu Araçlarına Özel İmtiyaz mı Tanınıyor?

Kamu Araçlarına Özel İmtiyaz mı Tanınıyor?

Atatürk Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’na araç park edilmesi tepki çekmeye devam ediyor. Kamu araçlarının ayrıcalığımı var diye soran duyarlı vatandaşlar hiçbir aracın meydanlara ve kaldırımlara araçları park etmesini istemediklerini belirtti. Gelişigüzel araç park edilmesi nedeniyle vatandaşlar kaldırımlarda yürüyemiyor. Otopark sorunun olduğu Çorlu’da kaldırımların ve meydanların araç işgalinden kurtarılması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar kamu araçlarının da park etmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Kamu araçlarının ayrıcalığımı var diye soran duyarlı vatandaşlar gazetemize konuştu: “Çorlu’da özellikle şehir merkezinde bu görüntüler artmaya başladı. Hem kamu araçları hem de diğer araçlar gelişigüzel kaldırıma meydanlara araba park ediyor. Bu kabul edilecek bir şey değil, belediye araçları bunu yaparsa diğer araçlarda kaldırımlara ve meydanlara araba park eder. Meydanlar ve kaldırımlar park yeri değil, herkesin bunu bilmesi gerekiyor” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’na Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait 3 aracın birden park etmesi tepkileri artırıyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “3 araba yan yan Cumhuriyet Meydanı’na park etmiş, bunu polis görse ceza kesebilecek mi, diğer araçlar bu şekilde park etse ve polis görse cezai işlem uygular, ama belediye araçlarına ceza kesilebiliyor mu? Diye sordu.

Cumhuriyet ve Atatürk Meydanı’na kamu araçlarının park etmesine tepki gösteren duyarlı vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “Atatürk Meydanı’na ve Cumhuriyet Meydanı’na kamu araçları sürekli park ediyor, meydanlara araç park etmesi yasak eğer araç park edeceklerse meydanların belli bölümü otopark yapılsın, oraya da kamu araçları park yeri olarak yazılsın yoksa bu şekilde gelişigüzel araç park edilmemesi gerekiyor” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!