Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Katlı Otopark Projesi İçin Zemin Düzenlemesi Başladı

Katlı Otopark Projesi İçin Zemin Düzenlemesi Başladı
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'nun Cemaliye Mahallesi’nde planlanan katlı otopark projesi öncesinde açık otopark alanının zeminini düzenlemeye başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'nun Cemaliye Mahallesi’nde planlanan katlı otopark projesi öncesinde açık otopark alanının zeminini düzenlemeye başladı. Uzun süredir geçici olarak açık otopark olarak kullanılan alan, belediye ekipleri tarafından kum ve çakıl dökülerek iş makineleri yardımıyla düzenlendi.

Cemaliye Mahallesi Şehit Şevket Özmen Sokak üzerinde inşa edilmesi planlanan ve altı iki katlı otopark, üstü meydan şeklinde tasarlanan projenin revize edilmesiyle yeni hali onaylandı. Büyükşehir Belediyesi, otoparkın yapılacağı alanda zemin düzenlemesi çalışmalarını hızla sürdürüyor.

2017 yılında kamulaştırma çalışmaları başlatılan katlı otopark projesi, 2024 yatırım planlarına dahil edilerek son aşamaya geldi. Proje çizimleri tamamlanmak üzere olan otopark projesinin yakında ihaleye çıkması bekleniyor. Otopark projesinin tamamlanmasıyla Cemaliye Mahallesi'ne önemli bir katkı sağlanacak.

2700 metrekarelik alan, uzun süredir açık otopark olarak kullanılıyordu. Kamulaştırılan binaların yıkılmasıyla birlikte düzleştirilen zemin, Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunulmuştu. Şimdi, belediye ekipleri otoparkın zeminini daha da düzenleyerek projeye hazırlık yapıyor.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!