Tekirdağ
17 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kırılan Beton Dubalar Tekrar Konulsun

Kırılan Beton Dubalar Tekrar Konulsun
Cemaliye Mahallesi Akıncılar Caddesi üzerinde kırılan dubalar nedeniyle kaldırıma araçlar park ediyor, vatandaşlar dubaların tekrar konulmasını istiyor.

Çorlu Belediyesi geçtiğimiz yıllarda Akıncılar Caddesi ve devamındaki sokaklarda yol ve kaldırım çalışmaları yapmıştı. Kaldırım çalışmaları kapsamında kaldırımlara araç park etmemesi için beton dubalar konuldu. Beton dubaların zaman içinde kırılması sonucu araçlar rahatlıkla kaldırıma çıkıp park ediyor. Her gün yaşanan soruna karşı vatandaşlar dubaların tekrar konulmasını istiyor. 

Her gün Akıncılar Caddesi’nde yaşanan soruna karşı vatandaşlar gazetemize konuştu: “Cemaliye Mahallesi Akıncılar Caddesi üzerine kırılan dubalar nedeniyle her gün araçlar park ediyor, kaldırımda yürüyemiyoruz. Çorlu Belediyesi’nden bu kırılan dubaların yerine tekrar yenilerinin konulmasını istiyoruz. Bu şekilde kaldırım kalırsa her gün arabalar gelip yine park eder ama bu kırılan dubalar tekrar konulursa en azından belli bir süre kırılana kadar araba park edemez” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!