Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kırkgöz Doğalgaza Kavuşuyor

Kırkgöz Doğalgaza Kavuşuyor
Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, seçim sürecinde verdiği "Ergene’de doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak" sözünü yerine getirerek Kırkgöz Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının sona yaklaştığını duyurdu. 19 Mayıs'ta başlayan doğalgaz hattı çalışmaları, yalnızca bir ay içinde tamamlandı. Çalışmaların ardından, bozulan yollar iki hafta içerisinde kilit parke taşı ile yenilendi.

Başkan Topak, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "19 Mayıs'ta ilk kazmamızı vurduk. Yollarımızı yenileyerek Ergeneli hemşehrilerimizin kullanımına sunuyoruz. Hep birlikte Ergene’miz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Ergene’deki doğalgaz projeleri, vatandaşların yaşam standardını yükseltmeyi hedefliyor. Topak, "Doğalgazla birlikte hem enerji tasarrufu sağlayacağız hem de vatandaşlarımızın refahını artıracağız" ifadelerini kullandı. Kırkgöz Mahallesi sakinleri, bu hizmet için Başkan Topak’a teşekkürlerini iletti.

 

Başkan Topak, ayrıca Kırkgöz’deki esnafları ziyaret ederek, onların taleplerini dinledi ve gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi. Ergene’nin her bölgesine hizmet götürme kararlılığını yineleyerek hemşehrilerinden destek aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!