Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kısmi Asfaltlama: 2 Km'lik Yolun 400 Metresi Tamamlandı

Kısmi Asfaltlama: 2 Km'lik Yolun 400 Metresi Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Evliya Çelebi Bulvarı, Ziya Gökalp Bulvarı ve çevresindeki sokaklarda altyapı ve üstyapı çalışmaları başlatmış durumda. Üstyapı çalışmalarının yanı sıra, bölgedeki altyapı çalışmalarını da sürdüren belediye, aylardır devam eden bu çalışmalar nedeniyle vatandaşların zorluk yaşamasına neden oluyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını talep ediyor. Çalışmaların yavaş ilerlemesinden şikayet eden vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden sürecin hızlandırılmasını istedi.

İstanbul Yolu üzerinden Önerler Mahallesi’ne uzanan Evliya Çelebi Bulvarı’nın uzunluğu 2 km’yi buluyor, ancak bu yolun sadece 400 metrelik kısmı asfaltlanmış durumda.
Evliya Çelebi Bulvarı, Ziya Gökalp Bulvarı ve devamındaki sokaklarda yaşayan vatandaşlar, kışın çamurla, yazın ise tozla mücadele etmek zorunda kalıyor. 2023 yılının Haziran ayında başlayan çalışmalar, bir yılı aşkın süredir devam ediyor. Bu süre zarfında bulvarın yalnızca belli bir kısmının asfaltlanması, vatandaşlar arasında tepkiye yol açıyor. Vatandaşlar, bulvarın tamamının bir an önce bitirilmesini istiyor.
Önerler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım, Evliya Çelebi Bulvarı üzerindeki çalışmalar hakkında gazetemize konuştu. Muhtar Yıldırım, “Yolun belli bir kısmı tamamlandı, ara refüjlerin yapımı bekleniyor. Refüjler tamamlandığında asfaltlama çalışmaları da yapılacak. Şu an Önerler Mahallesi’nde çalışmalar hız kazanmış durumda” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!