Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kumru Caddesi’nde Çukurlar Kapatıldı

Kumru Caddesi’nde Çukurlar Kapatıldı
Rumeli Mahallesi Kumru Caddesi’nde çukur bölgeler Çorlu Belediyesi ekiplerince yama yapılarak kapatıldı.

Mekke Cami’nden başlayıp Belediye Konutları’na doğru uzanan Kumru Caddesi’nde daha önce yapılan kazılar ve oluşan çukurlar nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşıyordu. Çorlu Belediyesi ekipleri çalışma başlatarak Kumru Caddesi boyunca kazılan yerleri ve oluşan çukurlara asfalt dökerek yolu yaptı. Şimdi sürücüler çukurlara girmeden trafikte ilerleyebilir. 

ÇÖKEN YERİNDE ASFALTI ATILDI 

Daha önce iki kez çöken ve büyük çukur oluşan Kumru Caddesi’nin ortasındaki yerin de asfaltı atıldı. Sağanak yağışlar sonrası rögarın hemen yan tarafında büyük çöküntü oluşuyordu. İki defa çöken nokta TESKİ ekipleri tarafından dolgusu yapılmıştı. Çorlu Belediyesi de o noktanın asfaltını atarak düzleştirme çalışmasını yaptı. 

YENİ YAPILAN BİNALARIN SU VE DİĞER BAĞLANTILARI İÇİN KUMRU CADDESİ KAZILMIŞTI 

Kumru Caddesi boyunca yeni yapılan binaların su doğalgaz ve diğer bağlantıları için yollar kazılmıştı. Çorlu Belediyesi hem o kazılan yerlerin asfaltını attı hem de oluşan çukurların asfaltını attı. Yama yapılan Kumru Caddesi’nde şimdi trafik kendi seyrinde devam ediyor. Daha önce sürücüler büyük zorluk yaşıyordu. Çukurlardan kaçmak için büyük çaba harcayan sürücüler şimdi rahat rahat yollarına devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!