Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

MİMDER’den Kaymakam Eren’e Ziyaret


MİMDER’den Kaymakam Eren’e Ziyaret
Çorlu’nun Sorunları Hakkında Fikir Alışverişi

Çorlu Medya ve İletişim Mensupları Derneği (MİMDER) üyeleri, Çorlu Kaymakamı Murat Eren’i makamında ziyaret etti. Dernek, kurulduğu günden beri medya sektöründe çalışan gazetecileri ve kurumların iletişim sorumlularını bir araya getirerek önemli çalışmalara imza atıyor. MİMDER Başkanı Turan Ozan ve dernek üyeleri, Kaymakam Eren ile şehirdeki sorunlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Medya ve İletişim Mensupları Derneği Başkanı aynı zamanda Avrupa Yakası Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan, Dernek Sekreteri ve Gazete As İmtiyaz Sahibi Burak Üntürk, Çağdaş Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Esra Yüksel, Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Feray Toprak Kaya, Reyap Hastanesi İletişim Sorumlusu Sabri Arıcı, Gazete As Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gökhan Algül ve Avrupa Yakası Gazetesi Muhabiri İmdat Şahin hazır bulundu.

Çorlu’nun Sorunları Hakkında Fikir Alışverişi

Ziyaret kapsamında MİMDER Başkanı Ozan Turan, dernek yöneticileri ve üyeleri, Çorlu’nun karşılaştığı çeşitli sorunlar hakkında Kaymakam Eren ile fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Eren, şehirdeki sorunların çözümü için medya ve yerel yönetim işbirliğinin önemine vurgu yaparak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MİMDER Başkanı Turan da Kaymakam Eren’e teşekkür ederek, şehrin kalkınması için birlikte çalışmaya devam etme sözü verdi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!