Tekirdağ
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Müjdat Uysalcan, Çorlu Belediye Başkanlığı İçin CHP'den Aday Adayı Oldu"

"Müjdat Uysalcan, Çorlu Belediye Başkanlığı İçin CHP'den Aday Adayı Oldu"
31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan yerel seçimlere katılmak amacıyla Müjdat Uysalcan, Çorlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

 

31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan yerel seçimlere katılmak amacıyla Müjdat Uysalcan, Çorlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı. CHP Çorlu İlçe Başkanlığı'na aday adaylık başvurusunu teslim eden Uysalcan, 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin Çorlu Belediye Başkan adayı olacağını duyurdu. Daha önce CHP Çorlu İlçe Başkanlığı için de adaylık sürecine girmiş olan Uysalcan, bu kez belediye başkanlığı için aday adaylığını resmiyete kavuşturdu.

Müjdat Uysalcan, CHP Çorlu İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasında, aday adaylık sürecinin sona erdiğini ve partilerine büyük bir ilginin olduğunu belirtti. Uysalcan, CHP'nin yeni kurultayında genel başkanlığa seçilen Özgür Özel'e başarılar dilerken, eski genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na da teşekkür etti. Uysalcan, "Aday adaylık sürecimiz bugün son buluyor, partimize çok yoğun bir ilgi var, bu çok önemli olduğunu düşünüyorum. Birlik beraberlik içinde bu süreci geçireceğiz. Ben diğer aday adayı arkadaşlarımıza, onlar benim dostum arkadaşım, onlara öncelikle başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Uysalcan, dosyasını teslim etmek amacıyla toplandıkları basın açıklamasının ardından, aday adaylığı konuşmasını hafta sonunda yapmayı planladıklarını ifade etti. Tüm Çorlu halkını ve partilileri konuşmasına davet eden Uysalcan, seçim sürecinde birlik ve dayanışma içinde olacaklarını vurguladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!