Tekirdağ
11 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Okullara Dışardan Yemek Verilmeye Devam Ediliyor


Okullara Dışardan Yemek Verilmeye Devam Ediliyor
Okullarda öğle saatlerinde dışardan gelen esnaflar öğrencilere kapı aralarından yemek vermeye devam ediyor.

Daha önce okullar bölgesinde duvara merdivenle tırmanan esnaflar öğrencilere çitlerin arasından yemek verme görüntülerini gazetemiz yayınlamıştı. Şimdi de yine Hıdırağa Mahallesi’nde Cumhuriyet Ortaokulunda öğrencilere dışardan yemek veriliyor. Gazetemize ulaşan duyarlı vatandaşlar, “Öğle saatlerinde öğrenciler dışarı çıkmıyor, bu şekilde kapı aralarından yemek verilmeye çalışıyor. Bunlar kabul edilemez, kantinlerin daha uygun fiyatlarda olması lazım, okul yönetimleri kantinlerden fazla kira almaması gerekiyor. Bunların oturulup düzenlenmesi ve öğrencilerin bu şekilde dışardan gelen yemekleri kapı aralarından alma görüntülerinin son bulması lazım” dedi. 

MERDİVENLE TIRMANMA GÖRÜNTÜLERİNİ GAZETEMİZ PAYLAŞMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Çorlu Okullar Bölgesinde dışardan paket servisi getiren esnaflar merdiven yardımıyla duvarları tırmanarak öğrencilere yemek verme görüntülerini gazetemizde yer vermiştik. Okullar Bölgesinde öğrenciler öğle saatlerinde dışarı bırakılmazken, bazı esnaflar duvara merdivenle tırmanıp öğrencilere yemek veriyordu. Gazetemiz konuyu gündeme getirdikten sonra hem zabıta ekipleri hem de polis ekipleri konunun takipçisi olarak cezai işlem uygulamıştı. 

VELİLER BU GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEK İSTEMİYOR

Dışardan kapı aralarından yemek verme görüntüleri görmek istemediklerini belirten öğrenci velileri yetkililerden destek istedi: “Çocuklarımızın öğle saatlerinde düzgün bir şekilde yemek yemelerini istiyoruz. Bu şeklide kapı aralarından yemek verme görüntüleri istemiyoruz. bunların önüne geçilmeli. Yetkililer konuya duyarlı olmalı kantin fiyatları uygun hale getirilip öğrenciler kantinlerden yemek yemelidir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!