Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Otogarda Çalışmalar Yavaş İlerliyor!

Otogarda Çalışmalar Yavaş İlerliyor!

Yıllardır çalışmaların devam ettiği Çorlu Otogarı bir türlü bitmedi. Çerkezköy Yolu üzerine yapılan Çorlu Otogarı’nda çalışmaların uzaması Çorlulu vatandaşların tepkisini çekiyor. Yüklenici firma işlerin uzaması nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden geçtiğimiz günlerde ek süre istedi. Ek süre verilen yüklenici firmada çalışmalar yine yavaş ilerliyor.

2019 yılında temeli atılan yeni otogar 5 yıldır bir türlü bitmedi. Pandemi döneminde işlerin yavaşladığı Çorlu Otogarı’nda 2021 yılından beri çalışmalar devam ediyor. Bir türlü bitmeyen otogara vatandaşlar tepki gösteriyor. Çerkezköy Yolu üzerine inşa edilen otogarın bitmesini isteyen Çorlulu vatandaşlar 5 yıldır bir proje bitmedi. Nasıl iş yapılıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Eylül ayında Çorlu Otogarının bitmesi beklenirken içerde çalışmaların yavaş olması nedeniyle vatandaşlar Eylül ayında otogarın bitmeyeceğini öne sürdü. Otogarın içinde çok fazla çalışma olmazken tek tük ekipler çalışma yapıyor. Kimi zaman ise hiçbir ekip otogarda çalışma yapmıyor.

5 yıllık süre zarfında Çorlu Otogarı’nın yüzde 90’lık kısmı biterken yüzde 10’luk kısmı bir türlü bitmiyor. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Uzun zamandır doğru düzgün çalışmanın olmadığı otogarda bu şeklide olursa bitmez. Otogarın biran önce bitmesini bekliyoruz, 5 yılda bir proje bitmezse burada sorun var demektir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!