Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Sağlık Mahallesi'nde Binlerce Vatandaşla İftarda Buluştu

Sağlık Mahallesi'nde Binlerce Vatandaşla İftarda Buluştu
Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Ramazan ayının ilk gününde Sağlık Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında Ergene' li vatandaşlar ile buluştu.

Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Ramazan ayının ilk gününde Sağlık Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında Ergenelilerle buluştu. Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin adayı olan Topak, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bu buluşmada Ergene'nin birlik ve beraberliğini vurguladı.

İftar programının ardından yapılan açıklamada Topak, katılımcılara teşekkür ederek Ergene'nin geleceği için ortak hedefler ve vizyonlar etrafında birleşmenin önemine değindi. "Bu büyük kalabalık, gösterdiğiniz ilgi, 31 Mart zaferimizi şimdiden müjdeliyor," diyerek Ergenelilerin desteğine vurgu yaptı.

Ramazan ayının kardeşlik, dayanışma ve toplumsal bağları güçlendirme fırsatı sunduğunu belirten Topak, Ergene halkına sağlık, huzur ve afiyet dileklerinde bulundu. Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak Ergene'nin geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını vurgulayan Topak, "Ergene gerçek belediyecilikle çağ atlayacak. Bahanelerle kaybedilen on yılı telafi etmek için hazır ve kararlıyız," dedi.

Topak, önümüzdeki seçimin Ergene için büyük bir fırsat olduğunu ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak Ergenelilere güvendiğini ifade etti. "Gelin Ergene için birlik olalım, Ergene'ye çağ atlatalım," diyerek sözlerini tamamladı.

Sağlık Mahallesi İftarı, Ergene halkını bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajları verdi ve Ergene'nin geleceği için umutları pekiştirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!