Tekirdağ
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Tekirdağ'da Akay Rüzgarı; Tekirdağ Büyükşehir Başkan A.Adayı Vahap Akay'a Yoğun İlgi!


Tekirdağ'da Akay Rüzgarı; Tekirdağ Büyükşehir Başkan A.Adayı Vahap Akay'a Yoğun İlgi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay'ın saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği ilçelerdeki etkileyici performansı ve gösterdiği liderlik, Cumhuriyet Halk Partisi içinde ve Tekirdağ halkı arasında büyük bir ilginin oluşmasına sebep oluyor. 26 Kasım Pazar günü coşkulu bir kalabalık önünde CHP İl Başkanlığı önünde açıkladığı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığından sonra hem partililer hem de genel olarak vatandaşların gözünde Vahap Akay’a gösterilen ilgi her geçen gün artırıyor.

Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini başarıyla iki dönemdir sürdüren Vahap Akay, şimdi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mücadele veriyor. İlçe ziyaretleri kapsamında CHP İlçe Başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları temsilcilikleri ve mahalle muhtarlarını ziyaret eden Akay, bu buluşmalarda esnaf ve vatandaşlarla birebir sohbetler gerçekleştiriyor. Akay, talep ve önerileri dinleyerek halkın nabzını tutuyor.

Çerkezköy'deki başarılı Belediye Başkanlığı dönemlerinde gerçekleştirdiği önemli çalışmaları hatırlatan Tekirdağlılar, yeni dönemde de Vahap Akay'ı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ifade ediyor. Akay'ın şehre kattığı değerler ve liderlik vasıfları, halk arasında güçlü bir destek buluyor.

Akay'ın ilçe ziyaretleri, sadece parti içinde değil, aynı zamanda şehir genelinde geniş bir kesim tarafından olumlu bir şekilde karşılanıyor. Vahap Akay'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklamasıyla birlikte, Tekirdağ'ın geleceğine dair umutlar da yükseliyor. Akay'ın saha çalışmaları ve halkla iç içe geçirdiği her an, adaylığına duyulan ilgiyi daha da artırıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!