Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Tekirdağ'ın Geleceği İçin Cüneyt Yüksel Basınla Buluştu

Tekirdağ'ın Geleceği İçin Cüneyt Yüksel Basınla Buluştu
AK Parti'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cüneyt Yüksel, Tekirdağ'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cüneyt Yüksel, Tekirdağ'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi olarak aday gösterilen Yüksel, Tekirdağ'ın gönül belediyeciliği ile tanışacağını belirtti.

Süleymanpaşa ilçesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin'in de katılımıyla gerçekleşen buluşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksel, yaptığı basın açıklamasında, "11 ilçemizde her alanda AK Parti Gönül Belediyeciliği'ni anlatacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte, 31 Mart'a kadar gece gündüz demeden çalışarak, artık Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni AK Belediyecilikle tanıştıracağız" dedi.

Toplantıda, Tekirdağ'ın geleceği için yapılacak projeler, belediyecilik anlayışı ve halkla daha yakın bir iletişim kurma hedefleri ele alındı. Cüneyt Yüksel, gönül belediyeciliği vizyonuyla Tekirdağ'ın kalkınmasına katkı sağlayacaklarını ve şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini vurguladı.Öte yandan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin de desteklerini açıklayarak, Cüneyt Yüksel'in liderliğindeki yeni dönemde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!