Tekirdağ
07 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Tema Parkı'ndaki Otlar Biçildi

Tema Parkı'ndaki Otlar Biçildi

Geçtiğimiz senelerde kuruyan otlar nedeniyle Tema Parkı defalarca yanmış, ağaçlar zarar görmüştü. Bu sene de Tema Parkı’ndaki otların kuruması nedeniyle yangın tehlikesi oluşturuyordu. Kuruyan otlar tehlike yaratırken konuyla ilgili Çorlu Belediyesi harekete geçerek Tema Parkı’ndaki otları biçti. Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Arcan’da otların kesilmesinden dolayı Çorlu Belediyesi’ne teşekkür etti.

TEMA PARKI ÇOK DEFA YANDI

Tema Parkı’nda kuruyan otlar tehlike yaratıyordu. Tema Parkı’nda geçmiş yıllarda yangın çıkarak otlar yanmış ağaçlar zarar görmüştü. 160 dönümlük Tema Parkı’nın yıllardır atıl durması nedeniyle vatandaşlar parkı kullanamıyor. Akşam saatlerinde alkoliklerin mekanı durumunda olan Tema Parkı’nda cam şişelerin atılması tehlike oluşturuyordu. Çok defa yanan Tema Parkı’nın bu sene de yanmaması için otları biçildi.

KURUYAN OTLAR YANGIN TEHLİKESİ OLUŞTURUYOR

Tema Parkı’na giren Çorlu Belediyesi ekipleri otları biçti, biçilen otları temizledi. Gazetemize konuyla ilgili bilgi veren mahalle muhtarı Ahmet Arcan, “Çorlu Belediyesine teşekkür ediyoruz, Zafer Mahallesi Tema parkındaki kuruyan otlar Çorlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından biçildi, bu konuda bizlere yardımcı olan Çorlu Belediyesi’ne mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!