Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Tiyatrodan Televizyona Ömer Uslu: Türkiye'nin En Prestijli Aile Dizisinde Boy Gösteriyor!

"Tiyatrodan Televizyona Ömer Uslu: Türkiye'nin En Prestijli Aile Dizisinde Boy Gösteriyor!

Kariyerine Çorlu’da tiyatro oyunlarında baş rol oynayarak başlayan başarılı tiyatro oyuncusu Ömer Uslu, Yapımcılığını AY Yapımın üstlendiği, Show Tv ‘de yayınlanan Türkiye'nin en prestijli ve reytingli dizisi olan ‘’ AİLE ‘’ ‘de kariyer basamaklarını birer birer çıkıyor. Uzun yıllar boyunca Çorlu'da yaşayan Uslu, kariyerinde önemli bir adım atarak ünlü oyuncu ve yapımcılarla bir araya geldi.

Şu anda Türkiye'nin gözde dizilerinden birinde kamera karşısına geçen genç ve yetenekli oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi usta isimlerle birlikte oyunculuğunu geliştiriyor. Uslu, Arif karakteriyle dizi de Hülya Soykan karakterinin adamını canlandırıyor.

Aynı zamanda oyuncu ve yönetmen olan Ümit Çırak'ın asistanlığını yapmaktadır. Bu deneyim, genç oyuncunun kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanmasına katkı sağlıyor.

Ömer Uslu, hem tiyatro sahnelerindeki performansıyla hem de televizyon dünyasındaki başarısıyla adından söz ettiriyor. Kendisine gelecekteki projelerinde de başarılar diliyor ve Çorlu'nun gururu olmaya devam etmesini bekliyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!