Tekirdağ
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Vahap Akay, Tekirdağ'da Güçlü Bir Belediyecilik İçin Yola Çıkıyor"


"Vahap Akay, Tekirdağ'da Güçlü Bir Belediyecilik İçin Yola Çıkıyor"
"Vahap Akay, Tarım, Turizm ve Sanayide Yenilikçi Projelerle Tekirdağ'ı Hedefliyor"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Vahap Akay, coşkulu bir kalabalık önünde gerçekleştirdiği  Organizasyonda hedeflerini paylaştı. Akay, 31 Mart'ta yapılacak Mahalle İdareler Seçimleri için Tekirdağ'da 11-0 yaparak tarih yazma hedefinde olduğunu belirtti.

Buz gibi havaya rağmen büyük bir katılımın olduğu açıklamada, Akay duygusal anlar yaşayarak kalabalığa teşekkürlerini iletti. "Herkesin Başkanı" ve "Yürüyelim Arkadaşlar" sloganlarıyla Tekirdağ CHP İl Başkanlığı önünde konuşan Akay, uzun bir süredir Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdürdüğünü ve şimdi de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yola çıktığını açıkladı.

Vahap Akay, konuşmasında özellikle partisine giriş sürecinden bahsederek, 1999 yılında öğrencilik yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye olduğunu ve o günden bu yana aktif görevlerde bulunduğunu ifade etti. Çerkezköy'de belediye başkanlığı görevini sürdürdüğü 10 yıl boyunca ilçeyi sosyal demokrat belediyecilikle buluşturduklarını vurguladı.

"Şimdi sizlerle birlikte yepyeni bir yolun başındayız" diyen Akay, 10 yıl süren belediye başkanlığı ve büyükşehir meclis üyeliği deneyimleriyle elde ettikleri tecrübeleri, güçlü bir Tekirdağ için kullanacaklarını belirtti. Tarım, turizm, sanayi gibi sektörlerdeki hedeflerini anlatan Akay, Tekirdağ'ı 11 ilçesiyle bütünleşmiş, kucaklaşmış bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Vahap Akay, Tekirdağ'ın güçlü bir tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu vurgulayarak, üretimi ve üreticiyi teşvik edeceklerini söyledi. Ayrıca, turizm potansiyeli güçlü olan Tekirdağ'ın doğasını, denizini ve ormanlarını daha geniş kitlelere tanıtarak turizmi geliştireceklerini belirtti.

Sanayi kenti olarak da bilinen Tekirdağ'da çevresel etkileri azaltmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını dile getiren Akay, üretilen ürünlerin katma değerini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, Tekirdağ'ı bir kültür ve sanat şehri haline getirmek için fiziki alanlar oluşturacaklarını ifade etti.

Akay, konuşmasını 2024 yerel seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu resmi olarak ilan ederek tamamladı. "Bir hedef için değil, 12 hedef için yola çıkıyoruz" diyen Akay, mevcut ilçe belediyelerini kazanarak Tekirdağ'ı 12-0 yapmayı hedeflediklerini vurguladı.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!