Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Vatandaşlar Köşeye Durak İstiyor

Vatandaşlar Köşeye Durak İstiyor

Hem Yeni Sanayi Esnafı hem de Hobi Bahçesi’nin bulunduğu noktadaki vatandaşlar durağa ulaşmakta büyük zorluk yaşıyor. 4, 5, 9, numaralı otobüsler Bülent Ecevit Bulvarı ile Şimşir Sokağın kesiştiği kavşaktan dönüş yapıyor. Dönüş yaptıktan sonra Devlet Hastanesi’nin önüne kadar hiçbir durak bulunmuyor. Şimşir Sokağı yakın sanayi sitesi çalışanları hastanenin önüne kadar yürümek zorunda kalıyor. Otobüsler dönüş yaptıktan sonra durak olmaması nedeniyle durmuyor. Akşam saatlerinde köy minibüslerinin de gelmemesi sebebiyle vatandaşlar büyük zorluk yaşıyor.

Çorlu Devlet Hastanesi’nin karşı tarafında Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde otobüslerin duracağı bir tane durak bulunuyor. Gazetemiz geçtiğimiz yıllarda konuyu gündeme taşımış, bir tane durak yapılmasını sağlamıştı. Şimdi bölgedeki hareketliliğin yıllar içinde artması nedeniyle köşeye vatandaşlar bir tane durak daha yapılması istiyor. Dönüş yapan otobüsler hastane önüne kadar duracağı durak yok. Şimşir Sokak ve Türgücü OSB istikametinden gelen vatandaşlar hastane önüne kadar yürümek zorunda kalıyor.

Türkgücü OSB yönünden gelen vatandaşlar otobüse binebilmek için hastane önüne kadar yürümek zorunda kalıyor. Dönüş yaptıktan sonra otobüslerin duracağı yer olmadığı için hastanenin önündeki durakta duruyorlar. Türkgücü OSB yönünde bir durak bulunurken otobüsler o durağı geçtikten sonra hastane önüne kadar durmuyor. Konuyla ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar, “Türkgücü OSB ve Yeni Sanayi Sitesinde çalışan insanlar büyük zorluk yaşıyor. Otobüsler dönüş yaptıktan sonra maalesef otobüse yetişemiyoruz” dedi.

Zafer Mahallesi Şimşir Sokağa yakın noktadaki sanayi sitesi çalışanları otobüse binmek için hastane önüne gelmek zorunda kalıyor. Sadece 5 numaralı otobüsler İmam hatip okulunun önüne kadar geliyor, akşam saatlerinde ise otobüs hiç gelmiyor. 4 ve 9 numaralı otobüsler Bülent Ecevit Bulvarı ile Şimşir Sokağının kesiştiği kavşaktan dönüş yapıyor. Dönüşten sonra hastane önüne kadar durak bulunmuyor. Yeni sanayi sitesi çalışanları, hobi bahçesine gelen vatandaşlar ve Türgücü OSB çalışanları ulaşım konusunda büyük zorluklar yaşıyor.

Bülent Ecevit Bulvarı ile Şimşir Sokağın köşesinde köy minibüsleri dururken otobüsler durmuyor. Özellikle köşeye bir tane kabinli durak yapılmasını isteyen vatandaşlar dertlerini gazetemize anlattı: “Akşam saatlerinde maalesef köy minibüsleri belli saatlerden sonra gelmiyor. Sadece otobüsler geçiyor, otobüslerde köşeyi döndükten sonra yolcu almıyor. Otobüs dönerken görüyoruz ama maalesef durak olmadığı için durmuyor, ve hastane önüne kadar bizler otobüse yetişemiyoruz. Bunun için köşeye durak istiyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Kemal Beziroğlu
    19-08-2024 14:33

    İstanbul depremine çözüm sundum.. Haber talep ediyorum.Tüsiad Vatandaşların satın alması için 10 milyon adet çelik ranza üretimi yapar.. Belediyeler ile vatandaşa 5 yıl vade ile karsız satılır. Bu sayede müdahale edilebilir İstanbul depremi elde edilir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!