Tekirdağ
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yıldıray Arıcı, Çorlu Değişim Rüzgarıyla Yerel Seçimlere Hazırlanıyor!


Yıldıray Arıcı, Çorlu Değişim Rüzgarıyla Yerel Seçimlere Hazırlanıyor!
Çorlu'da yerel seçim heyecanı başladı, ve Çorlu CHP'nin Demokrasi yarışı kızışarak devam ediyor.

 

Çorlu'da yerel seçim heyecanı başladı, ve Çorlu CHP'nin Demokrasi yarışı kızışarak devam ediyor. Partinin sevilen ve değişmeyen başarılı isimlerinden biri olan Yıldıray Arıcı, "Çorlu Değişim Seninle Mümkün" sloganıyla yola çıkarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanıyor. Arıcı, yakın bir zamanda yapacağı adaylık açıklaması ile Çorlu'nun geleceğine yönelik iddialı projelerini kamuoyuyla paylaşacak.

Yıldıray Arıcı, daha önce partide gerçekleştirdiği başarılı işlere imza atmasıyla tanınıyor. Parti içinde üstlendiği sorumluluklar ve yürüttüğü projelerle Çorlu halkının takdirini kazanan Arıcı, bu kez yerel yönetimde de iddialı adımlar atmayı hedefliyor. Kendisinin liderliğinde, Çorlu'nun sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha da gelişmesini sağlamak için çaba harcamaya kararlı olduğunu ifade eden Arıcı, "Sorumluluk almaya hazırım. Çorlu'nun potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için var gücümle çalışacağım" dedi.

Çorlu'da yaşayanlar, Arıcı'nın geçmişteki başarılarına ve gelecekteki vizyonuna güven duyarak, onun liderliğindeki bir yönetimle şehirlerinin daha da ileriye taşınacağına inanıyor. Arıcı'nın adaylık açıklamasının ardından, Çorlu CHP içindeki demokratik yarışın daha da kızışması beklenirken, yerel seçimlere yönelik heyecan da artarak devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!