Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Yıldıray Arıcı'dan Çorlu'ya Söz: 'Ben Yaptım Oldu' Anlayışı Tarihe Karışacak!"

"Yıldıray Arıcı'dan Çorlu'ya Söz: 'Ben Yaptım Oldu' Anlayışı Tarihe Karışacak!"
Çorlu'nun yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan bir isimde Yıldıray Arıcı oldu.

 

Çorlu'nun yerel seçimler için aday adaylığını açıklayan bir isimde Yıldıray Arıcı oldu. Arıcı, 3 aralık pazar günü Atatürk Meydanında yaptığı açıklamada uzun bir birlikteliğin önemli bir anında olduklarını ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi'ne duyduğu bağlılık ve gençlik yıllarında başlayan sevgisiyle tanımlanan Arıcı, Çorlu'da büyüdüğünü ve bu şehre olan aidiyetinin kendisini bu yola çıkmaya sevk ettiğini belirtti.

Aday adayı, konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihine, kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e ve demokrasiye vurgu yaparak, partisinin 100. yılını kutladı. Çocukluğundan itibaren CHP'nin bir parçası olduğunu ve partisinin değerlerini içselleştirdiğini dile getiren Arıcı, şehrin sorunlarını iyi bildiğini, bu nedenle aday adaylığıyla halka hizmet etme amacını güttüğünü ifade etti.

Aday adayı, Çorlu'nun kendisi için vazgeçilmez bir memleket olduğunu ve burada edindiği değerleri yaşam tarzı haline getirdiğini belirtti. Kendisini Çorlu'nun sokaklarında büyüttüğünü ve bu şehrin ona hayatını öğrettiğini vurgulayan Arıcı, şimdi de bu şehre hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

Projelerini oluşturacak kent vizyonunu paylaşmak için kısa bir video hazırladıklarını belirten Arıcı, detayları zaman içinde paylaşacaklarını sözlerine ekledi. Şehrin sorunlarını iyi bildiğini ifade eden aday adayı, teknik çözümlerin yanı sıra yönetim anlayışının da değişmesi gerektiğini vurgulayarak, belediyecilik anlayışını ortak akıl ve vicdanla yönetme sözü verdi.

Aday adayı, 10 maddede vaatlerini sıralayarak, kenti "Ben yaptım oldu" anlayışıyla değil, ortak akıl ve vicdanla yöneteceğini ifade etti. Liyakatli kadrolarla çalışacak, vatandaşla kavga etmeyecek ve bürokrasiyi halkın işini kolaylaştırmak için kullanacak olan Arıcı, belediye çalışanlarıyla da uyumlu bir çalışma ortamı oluşturacağını belirtti.

Aday adayı, kendini yalnız ve çaresiz hisseden herkese kapısının açık olacağını, çözüm odaklı bir belediye başkanı olacağını söyledi. Dert ne olursa olsun, derman olacaklarını ifade eden Arıcı, belediyecilikte sadece imar değişiklikleri değil, projelerin de konuşulmasını istedi.

Siyasi duruşunu da ortaya koyan Arıcı, protesto hakkını saklı tutacağını ve çevre sorunları gibi konularda gerekirse Ankara'ya gidip onbinlerce kişiyle birlikte sesini duyuracak bir belediye başkanı olacağını belirtti. Ayrıca, belediye başkanlığı süresinin sonunda tekrar vaat vermek için değil, gerçekleştirdiklerini kitapçığıyla hesap vermek için karşısına çıkacağını söyledi.

Son olarak, Arıcı vefalı bir belediye başkanı olacağını ifade ederek, geçmiş belediye başkanlarına teşekkür etti ve CHP'nin belediyecilikteki başarılarına vurgu yaparak, Çorlu'da tekrar CHP'nin kazanacağını ve birlikte hareket ederek şehre değer katacaklarını dile getirdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!