Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Aile Sağlığı Merkezi Protokolü İmzalandı

Aile Sağlığı Merkezi Protokolü İmzalandı
Ergene'nin Ulaş Mahallesi'nde sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak önemli bir adım atıldı.

Ergene'nin Ulaş Mahallesi'nde sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak önemli bir adım atıldı. Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, yeni bir Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına yönelik protokolün imzalandığını duyurdu.

Projenin, Ergene Belediyesi ve hayırsever Atlı ailesinin işbirliğiyle hayata geçirileceğini belirten Başkan Topak, protokolün Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ün katılımıyla düzenlenen törenle imzalandığını söyledi.

Törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ün yanı sıra, Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve hayırsever Aynur – Fevzi Atlı çifti de katıldı. Başkan Topak, yeni Aile Sağlığı Merkezi’nin Ergene Belediyesi’nin destekleriyle Ulaş Mahallesi'ne kazandırılacağını ifade etti.

Hayırsever desteklerin ve yerel yönetimin bir araya gelerek sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attığını vurgulayan Başkan Topak, merkezin bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti. Yeni Aile Sağlığı Merkezi’nin modern ve etkin sağlık hizmetleri sunacak şekilde tasarlanacağını belirten Başkan Topak, projenin tamamlanmasıyla birlikte Ulaş Mahallesi sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarını daha kolay ve hızlı bir şekilde karşılayabileceğini ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!