Tekirdağ
11 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çetin Emeç Bulvarı’nda Duraklar ‘Allah’a Emanet’

Çetin Emeç Bulvarı’nda Duraklar ‘Allah’a Emanet’
Muhittin Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı’nın üzerinde bulunan otobüs duraklarına araçların park etmesi, durak çizgilerinin silinmesi ve kabinli durakların olmaması vatandaşın tepkisini çekiyor.

4 Numaralı otobüs hattının Çetin Emeç Bulvarı’nın üzerinden geçmesiyle birlikte Eski Salı Pazarı’nın kurulduğu yere otobüs durakları yapıldı. Durak çizgilerinin belirgin olmaması nedeniyle araçlar rahatlıkla park edebiliyor. Vatandaşlar yağmurlu ve soğuk havalarda kabin olmadığı için yağmurun altında otobüs beklemek zorunda kalıyor. Bunlar yetmezmiş gibi duraklara araç park etmesi nedeniyle vatandaşlar yolun ortasında otobüse binmek zorunda kalıyor. 

BİRAN ÖNCE DURAKLARDA DÜZENLEME YAPILSIN

Duraklarda düzenleme yapılmasını isteyen vatandaşlar gazetemize konuştu: “Ne kabin var, ne çizgiler var bunlar yetmezmiş gibi duraklara araçlar park ediyor. Otobüse yolun ortasında binmek zorunda kalıyoruz. Bizler binene kadar arka tarafta araç kuyrukları oluşuyor. Bu nasıl bir anlayıştır, neden duraklara ilgi gösterilmiyor. Durak çizgilerini çizmek bu kadar zor mu? Araç parkının da yapılmamasını istiyoruz, otobüs kolaylıkla duraklara girebilsin, aynı zamanda duraklara kabinde yapılmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!