Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çorlu, Yeni Yılın Işıltısıyla Aydınlanıyor!

Çorlu, Yeni Yılın Işıltısıyla Aydınlanıyor!
Çorlu Belediyesi, yeni yıl coşkusunu kucaklamak için ilçenin dört bir yanına muazzam ışıklı süslemeler yerleştiriyor. Vatandaşların ilgi odağı haline gelen bu süslemeler, şehri adeta birer peri masalına dönüştürüyor.

 

Çorlu Belediyesi, yeni yıl coşkusunu kucaklamak için ilçenin dört bir yanına muazzam ışıklı süslemeler yerleştiriyor. Vatandaşların ilgi odağı haline gelen bu süslemeler, şehri adeta birer peri masalına dönüştürüyor. 2024'e sayılı günler kala, Çorlu'nun sokakları, meydanları ve ana caddeleri renkli ışıklarla donatılarak adeta bir festival alanına dönüşüyor.

Çorlu Belediyesi'nin özverili çalışmaları, şehri yeni yılın büyülü atmosferiyle donatma hedefine ulaşıyor. Meydanlarda devasa çam ağaçlarından yıldızlar, renkli ışıklar ve yaratıcı dekorasyonlarla oluşturulan görsel şölen, vatandaşları kendine hayran bırakıyor. Her bir detayın özenle seçildiği bu süslemeler, sokaklara adeta bir peri masalının içinde geziniyormuş hissi veriyor.

Çorlu Belediyesi, yeni yılı karşılamak için ilçenin farklı noktalarında etkileyici dekorasyonlar hazırlıyor. Ana caddeler ve meydanlar renkli ışıklar ve özel tasarımlarla donatılarak adeta birer sanat eserine dönüşüyor. Vatandaşlar, bu özel süslemelerle birlikte her akşam şehirlerini gezerek yeni yılın coşkusunu doyasıya yaşıyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaptığı açıklamada, "Yılbaşı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, umut dolu bir zaman dilimidir. Biz de bu özel günleri Çorlu'ya özel bir atmosfer katmak adına çalışıyoruz. Hazırladığımız ışıklı süslemelerle, şehrimizi adeta birer ışık denizine dönüştürdük. Vatandaşlarımızın mutluluğu, bizim için en büyük ödüldür" dedi.

Çorlu halkı da belediyenin özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor. Şehrin her köşesinde dolaşan vatandaşlar, göz alıcı ışıklar altında fotoğraf çekilerek keyifli anlar yaşıyor.

Çorlu'da yeni yılın gelişi, belediyenin titiz çalışmaları sayesinde adeta bir şölene dönüşüyor. Işıltılı dekorasyonlar, vatandaşların yüzlerine kocaman bir gülümseme yerleştirirken, şehir adeta büyülü bir atmosfer içinde 2024'e merhaba diyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!