Tekirdağ
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çorlu'da Medya Mensupları Buluştu

Çorlu'da Medya Mensupları Buluştu
 MİMDER Üyeleri, Aileleriyle Kaynaşma Kahvaltısında Keyifli Anlar Yaşadı

Çorlu Medya ve İletişim Mensupları Derneği (MİMDER), üyeleri ve aileleri için düzenlediği kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Ergene Göl Restoran'da gerçekleşen buluşmada, gazeteciler ve aileleri güzel bir atmosferde keyifli anlar yaşadılar.

MİMDER Başkanı Ozan Turan, kahvaltıda yaptığı açıklamada, "MİMDER olarak, üye gazeteciler ve eşleri ile birlikte dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledik. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu, ayrıca misafir dernek başkanları Tekirdağ Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal, Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın, Ergene Basın Mensupları Derneği Başkanı Bülent Fidan’a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik, Pazar günü gerçekleşti ve katılımcılar arasında samimi bir atmosferde geçen kahvaltı, medya ve iletişim mensuplarını bir araya getirerek güzel anılara sahne oldu.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!