Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İstanbul Coffee Festival’ de Koray Avcı Sürprizi!

İstanbul Coffee Festival’ de Koray Avcı Sürprizi!
Kahve severlerin heyecanla beklediği, “Şehri Uyandıran Festival” İstanbul Coffee Festival, 2024 yılında 10. kez kapılarını açtı.

İstanbul Coffee Festival’da Kahve ve Sürpriz Dolu Anlar

Kahve severlerin heyecanla beklediği, “Şehri Uyandıran Festival” İstanbul Coffee Festival, 2024 yılında 10. kez kapılarını açtı. Festival, nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kavurmahaneler, artizan lezzetler ve ulusal ile uluslararası büyük kahve markalarını bir araya getirdi. Makine ve ekipman üreticileri gibi kahve endüstrisinin tüm paydaşları da festivalde yerini aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılar, özel tadımlar, atölyeler, seminerler ve canlı konserlerle dolu bir festival deneyimi yaşadı.

İstanbul’un ve Türkiye’nin en önemli festivallerinden biri haline gelen İstanbul Coffee Festival, Sonbahar döneminde Ataköy Marina Etkinlik Alanı’nda düzenlendi. Festivalin en dikkat çeken anlarından biri ise İmesta Coffee standında gerçekleşti. Sevilen sanatçı Koray Avcı, stantta ziyaretçileri için kahve yaparak, gelen misafirlere kahve ikram etti. Avcı’yı kahve standında gören katılımcılar şaşkınlıklarını gizleyemezken, birçok kişi sanatçıyla kahvelerini yudumlayarak fotoğraf çektirdi. Bu sürpriz anlar, festivale damgasını vurdu.

Festivalin kahve tutkunlarına sunduğu bu eşsiz deneyim, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi topladı. İstanbul Coffee Festival, 6 Ekim Pazar günü sona erecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!