Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kaymakam Duman’dan İnceleme


Kaymakam Duman’dan İnceleme

Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Sağlık Mahallesi'nde 17 bin 677 metrekare alan üzerinde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ile yapımı devam eden Kapalı Kort, Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Kaymakam Kadir Duman'ın başkanlığında gerçekleşen inceleme esnasında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı ile yüklenici firma kontrol mühendisi de hazır bulundu.

 

Yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Kadir Duman, inceleme sonucunda Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu'nda tespit edilen eksikliklerin derhal tamamlanması ve düzeltilmesi talimatını verdi. Geçici kabul işleminin yapılabilmesi için eksikliklerin istisnasız olarak giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Açıklamada ayrıca, yüklenici firmaya eksikliklerin tamamlanması için gerekli sürenin verildiği belirtildi. Projenin zamanında ve eksiksiz olarak tamamlanması için çalışmaların titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

Kaymakam Duman, bölge halkının sağlıklı ve güvenli bir şekilde tesisleri kullanabilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve projelerin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!