Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Mahallelinin İzbelik Alan Tepkisi

Mahallelinin İzbelik Alan Tepkisi
Çorlu’da mahalle aralarında bulunan izbelik alanların bakımsız olması mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor.

İzbelik alanda bulunan ağaçlar ve molozlar hem görüntü kirliliğine neden olurken hemde mahallenin güvenliğini tehlikeye sokuyor. Kimi vatandaşlar alkol içerken madde bağımlıları da özellikle ağaç altlarında uyuşturucu kullanıyor. Cemaliye Mahalle Muhtarı Kazım Ayna mahallede 20-25 adet izbelik alan olduğunu belirterek bunların temizlenmesini istedi. 

CEMALİYE MAHALLESİNDE 20-25 TANE İZBELİK ALAN VAR

Cemaliye Mahallesi’ndeki yaklaşık 20-25 adet izbelik alan bulunduğuna dikkat çeken mahalle muhtarı Kazım Ayna gazetemize bilgi verdi: “Cemaliye Mahallesi’nde çok fazla izbelik alan var, bunlar çok kötü durumda, molozlar, kullanılmayan eşyalar çöpler buraya atılıyor ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Bununla birlikte mahallenin güvenliğini tehlikeye sokuyor, burada ağaç altlarında uyuşturucu içiliyor. Belediyeden defalarca buraların temizlenmesini istedim ama maalesef sonuç alamadık” dedi. 

İZBELİK ALANLAR TEMİZLENSİN 

İzbelik alanların Çorlu Belediyesi tarafından temizlenmesini isteyen mahalle muhtarı Kazım Ayna, “Çorlu Belediyesi bir kepçe gönderse buradaki izbelik alanların birçoğunu temizleriz, ama maalesef izbelik alanlarla ilgili bir çalışma yapılmıyor. Buralar temizlense görüntü kirliliği de ortadan kalkar, mahalle de güvenli olur, çünkü otların ağaçların arasında uyuşturucu içiliyor alkol kullanılıyor. Bunların da önüne geçmiş oluruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!