Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Öğrencilerin Durak Çilesi

Öğrencilerin Durak Çilesi
Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde Çorlu Spor Lisesi’nden çıkan öğrenciler kaldırımlara oturarak otobüs beklemesi tepkilere neden oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ne yaptırılan Spor Lisesi öğrencileri kabinli durak olmadığı için yağmurun güneşin altında otobüs beklemek zorunda kalıyor. Otobüs durağında bekleyen öğrenciler kabinli durak olmadığı için kaldırımlara oturarak otobüsün gelmesini bekliyor. Yağmurlu ve soğuk havalarda çok büyük sıkıntılar yaşayan öğrenciler biran önce büyük bir kabinli durağın yapılmasını istiyor. 

ÖĞRENCİLER KABİNLİ DURAK İSTİYOR 

Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde kabinli durak isteyen öğrenciler gazetemize konuştu: “Okuldan çıktıktan sonra evimize gitmek için bu durağı kullanıyoruz. Çok kalabalık oluyor durak, otobüs gelene kadar herkes bulduğu kaldırımın üzerine oturup beklemeye çalışıyor. Buraya kabinli güzel bir durak istiyoruz. En azından bazı arkadaşlarımız durağa girip oturabilir” dedi. 

YAĞMURLU VE SOĞUK HAVALARDA ÖĞRENCİLER ISLANIYOR 

Yağmur yağdığı zaman çok zor olduğunu belirten öğrenciler konuşmasını sürdürdü: “Gerçekten yağmurlu havalarda çok zor oluyor. Yağmur yağarken otobüs beklediğimiz zaman sırılsıklam ıslanıyoruz. Burası çok kalabalık bir durak buraya mutlaka kabinli bir durak gerekiyor” dedi. 

OTOBÜSLER BAZI ZAMANLARDA ÇOK GEÇ GELİYOR 

Otobüslerin geç geldiğinden de dert yanan öğrenciler konuşmasını sürdürdü: “Bazı günler maalesef otobüsler çok zor geliyor. Çok geçiyor, otobüs gelene kadar burada böyle beklemek zorunda kalıyoruz. Otobüslerin öğrenci çıkış saatlerin de daha hızlı gelmesini istiyoruz. Minibüsler de çok sıkıntı oluyor. Sağlık mahallesine gitmek için buraya geldiğinde minibüs dolmuş oluyor bizi almadan gidiyor. Bu konuda yetkililerden destek bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!