Tekirdağ
07 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Saray Caddesi Gece Tehlike Saçıyor!

Saray Caddesi Gece Tehlike Saçıyor!

Saray Caddesi ve etrafında motorlu şahısların uyuşturucu satışı yaptıklarını ve bölgede uyuşturucu alışverişi yapıldığını iddia eden bölge esnafı tedbir alınmasını istedi. Balmumu Heykel Müzesi’nin etrafında da fuhuş olaylarının artması da esnafı tedirgin ediyor. Fuhuş yapan kadınların 7-24 bölgede gezmesi ve pazarlıkların bu bölgelerde yapılmasının önüne geçilmesini isteyen bölge esnafı yetkilileri göreve çağırdı.

MOTORLU ŞAHISLAR UYUŞTURUCU SATIŞI YAPIYOR

Motorlu şahısların bölgede uyuşturucu satışı yaptığına dikkat çeken bölge esnafı, uyuşturucu alışverişinin biran önce kesilmesini istedi. Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren bölge esnafı, “Saray caddesi ve çevresinde maalesef akşam saatlerinde çok kötü olaylar oluyor. Uyuşturucu satışı yapılıyor, motorlu şahıslar bölgeye gelerek uyuşturucu satıp gidiyor. Bunların önüne geçilmesi gerekiyor” dedi.

ŞEHRİN MERKEZİNDE ULUORTA FUHUŞ PAZARLIKARI YAPILIYOR

Fuhuş yapan kadınların 7-24 bölgeden ayrılmadığına dikkat çeken bölge esnafı pazarlıkların burada yapıldığına dikkat çekti. Konuşmasını sürdüren bölge esnafı, “Fuhuş olayları da çok fazla oluyor maalesef. Kadınlar 7-24 bu bölgeden ayrılmıyor, genellikle Balmumu Müzesi ve Saray Caddesi’nde bulunuyorlar. Şehrin merkezinde uluorta fuhuş pazarlıkları yapılıyor. Saray Caddesi ve etrafında bu türlü olumsuz olaylar görmek istemiyoruz. Mutlaka önlem alınması gerekiyor” dedi.

SARAY CADDESİ ESNAFI GELİŞMELERDEN TEDİRGİN

Saray Caddesi esnafı yaşanan olumsuz olaylardan hem tedirgin oluyor hem de korku duyuyor. Akşam saatlerinde uyuşturucu olaylarının hızlanması ve diğer olumsuz olayların ortaya çıkması karşısında bölgede tedirginliğin arttığını belirten bölge esnafı yetkililerden destek istedi. Çorlu’nun şehir merkezinde bu türlü olayların oluyor olması kabul edilemez. Başta Çorlu Kaymakamlığımız, Çorlu Emniyetimiz belediyemiz ve diğer kurumlarımızdan bu konularda destek istiyoruz. Bu tür olayların biran önce son bulmasını ve bölgemizde rahat rahat iş yapmak istiyoruz” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!