Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kiralama işlemlerinde nasıl İlerler ? Profesyonel destek almak neden önemli ?

09 Mayıs 2024, Perşembe 10:46

Merhaba Sevgili Okurlar,
Bu hafta size Kiralama işlemlerinde nasıl bir yol izliyoruz ? Bu sürçte profesyonel destek almak neden önemli ?  biraz bunlardan bahsetmek istitorum.

Gayrimenkul Arama ve Filtreleme: Bizler , kiralamak istediğiniz gayrimenkulün kriterlerini belirlemenize  yardımcı olur ve bu kriterlere uygun olanları filtreleriz. Böylece ihtiyaçlarınıza en uygun olanları seçmenize yardımcı oluruz:
Gayrimenkul Gösterimi:  seçtiğiniz gayrimenkulleri size gösterir ve detaylı bir şekilde tanıtır. Kiralamak istediğiniz gayrimenkulü yerinde görmeniz ve değerlendirmeniz için size yardımcı oluruz.
Kira Sözleşmesi Hazırlama: Kiralamaya karar verdiğinizde, danışmanlar olarak kira sözleşmesini hazırlarız. Bu sözleşme, kira koşullarını, kiracının ve kiraya verenin haklarını ve sorumluluklarını detaylı bir şekilde belirtir.
Kiracı Değerlendirmesi: kiracıların geçmiş kira ödemelerini, referanslarını ve finansal durumlarını değerlendirir. Bu sayede güvenilir kiracıların seçilmesine yardımcı oluruz.
Depozito ve Kira Bedeli Yönetimi:  kira sözleşmesinde  belirtilen depozito ve kira bedelinin düzenli olarak tahsil edilmesini ve yönetilmesini sağlarız.
Kiralama Süreci Yönetimi: Kiralama sürecinin her aşamasında, danışmanlar olarak sizinle iletişim halinde kalır ve gerekli olan tüm adımları yönetir. Kiralama sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlarlarız.
Hukuki Destek: Kiralama sürecinde herhangi bir hukuki sorun yaşandığında, emlak şirketi size hukuki destek sağlar ve ihtiyaç duyduğunuzda avukatlarla iletişime geçmenize yardımcı olur.
Bizler Remax Lavanda  ailesi olarak , kiralama sürecinizi baştan sona kadar yöneterek size güvenilir ve profesyonel bir hizmet sunmaktan onur duyarız.
Sevgi ve Saygılarımla
Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı
BİRGÜL ÖZDEMİR

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.